Klusacademy

Klusacademy

EAZYFIX helpt je met iedere klus
Om een perfect resultaat neer te zetten

Wij vinden het belangrijk dat je de juiste producten kiest, de reparatie met de juiste stappen en tips uitvoert én dat je een resultaat bereikt waar je trots op kan zijn. Om je klus EAZY uit te voeren hebben we een klusacademy gemaakt, waar je altijd terecht kunt voor tips, vragen en adviezen. Met onze handige tipvideo’s voer jij een reparatie nog makkelijker uit. Door het lezen van de klusblogs leer je meer over hout- en muurreparaties. Als je het stappenplan van de juiste schade volgt, bereik jij het beste eindresultaat. Volg een online klustraining en zie live hoe je een reparatie uitvoert. Je hoeft je reparatie nooit alleen te doen, EAZYFIX helpt je!

EAZYTIPS

Hoe ga je veilig en efficiënt te werk? Hoe zorgen handige tools ervoor dat een reparatie sneller en gemakkelijker uitgevoerd wordt? En welke trucjes kun je gebruiken tijdens of na het repareren? In onze EAZYTIPS zie je waar je op moet letten bij het uitvoeren van een houtreparatie. Bekijk bijvoorbeeld de tips over het verwijderen van houtrot met een frees of het gemakkelijk opruimen van je afval. Daarnaast zijn er nog veel andere EAZYTIPS te vinden die je helpen bij jouw houtreparatie.

EAZYFIX® gebruiken als lijm

Video afspelen

EAZYFIX is ook te gebruiken als sterke lijm Gebruik een beetje Houtrotvuller of Plamuur op hout, metaal of steen en het zit weer stevig vast.

kozijnreparatie finishing touch

Video afspelen

Met de EAZYFIX® Premium Houtrotvuller boots je gemakkelijk alle details van een kozijn na. Zo zie je niet eens meer dat het kozijn ooit beschadigd was.

plamuur over houtrotvuller

Video afspelen

Ben je na uitharding van de Houtrotvuller nog niet helemaal tevreden? Gebruik Plamuur over de Houtrotvuller om alle oneffenheden weg te werken. Zo kun je een perfect glad resultaat bereiken. 

Modelleren

Video afspelen

Het Kunststof Reparatiemes kun je op verschillende manieren gebruiken. Gebruik ‘m bijvoorbeeld als mal voor je houtrotreparatie.

Houtrot zelf verwijderen

Video afspelen

Deze Eazy-tip video geeft weer hoe effectief een frees houtrot verwijdert. Gebruik hiervoor een multitool en een speciale kop om houtrot te frezen.

Handschoenen truc

Video afspelen

Ruim je afval makkelijk op in de Nitril Wegwerphandschoenen van EAZYFIX. Zo repareer je houtrot efficiënt en super schoon.

Stappenplannen

EAZYFIX zorgt er met de juiste producten en hulp voor dat jouw klus altijd EAZY is. Speciaal voor doe-het-zelvers zijn er stappenplannen ontwikkeld zodat je makkelijk én snel jouw reparatie uitvoert. Door het volgen van de stappen bereik je altijd het beste resultaat. De stappen bekijk je in video’s of lees je in de uitgeschreven test onder de video’s. Wat ga jij repareren? Maak een keuze en ga direct aan de slag.

BLOGS

Wat is houtrot en hoe herken je het? Hoe voorkom je houtrot? Hoe verwijder je houtrot? Vragen zoals deze hebben we uitgewerkt in een aantal blogs. Verder worden er in onze blogs nog veel meer onderwerpen besproken. Zo kun je onder andere meer lezen over EAZYFIX, onze producten, reparaties, voordelen en tips. Lees bijvoorbeeld een blog over de meest gemaakte fouten tijdens het repareren van houtrot, maar ook over de voordelen van een epoxy Houtrotvuller. 

houtrot

Houtrot herkennen en repareren

Houtrot is een aantasting aan het houtwerk, veroorzaakt door schimmels. Aan de buitenkant, zeker met geschilderd houtwerk, zie je niet direct dat het hout aangetast is.

Lees verder →
hoe houtrot repareren

Wat is houtrot?

Houtrot is een term die veel voorkomt in de schilders- en onderhoudsbranche. Maar wat betekent dit nu eigenlijk? En is dit voor mij, als huiseigenaar, makkelijk op te lossen? Deze blog legt het uit.

Lees verder →
rot kozijn repareren

Houtrot in je kozijn? Wij hebben de oplossing!

Houtrot in je kozijnen wil je natuurlijk zo snel mogelijk aanpakken om verdere schade te voorkomen. Maar hoe weet je waar het houtrot zich precies bevindt en dus waar je moet repareren?

Lees verder →