De beste houtrotvuller voor duurzame reparaties: ontdek EAZYFIX

De beste houtrotvuller voor duurzame reparaties: ontdek EAZYFIX

EAZYFIX HOUTROTVULLER

Nummer 1 houtrotvuller van schilders nu ook beschikbaar voor doe-het-zelvers!

Ben je op zoek naar een hoogwaardige houtrotvuller voor duurzame reparaties aan je houtwerk? Maak dan kennis met de unieke EAZYFIX Premium Houtrotvuller! Met zijn 2-componenten-formule ben je verzekerd van de juiste mengverhouding en een lange levensduur van minstens 10 jaar. Deze houtrotvuller is getest onder extreme weersomstandigheden en op basis van epoxy gemaakt, waardoor de reparatie na uitharding elastisch blijft en meebeweegt met de werking van het hout. Zo voorkom je scheuren en geniet je langer van een mooi en sterk resultaat.

VOORDELEN

Waarom een houtrotvuller gebruiken?

Als je op zoek bent naar een oplossing voor houtrot, dan is een houtrotvuller de perfecte oplossing. Een houtrotvuller is een speciaal soort vulmiddel dat gebruikt wordt om beschadigd hout te herstellen en te versterken. Met een houtrotvuller kun je het rotte hout vervangen door nieuw materiaal en zo voorkomen dat het verder gaat rotten. Het gebruik van houtrotvuller heeft veel voordelen:

 1. Het gebruik van een houtrotvuller is een stuk goedkoper dan het vervangen van het hele houten element. Het vervangen van bijvoorbeeld een kozijn of deur kan erg prijzig zijn. Met een houtrotvuller kun je het rotte hout vervangen door nieuw materiaal en voorkomen dat het verder gaat rotten. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook tijd.
 2.  Het gebruik van houtrotvuller zorgt voor een professionele afwerking van het gerepareerde houtwerk. Het gebruik van een houtrotvuller maakt het mogelijk om het beschadigde hout te herstellen en te versterken, terwijl de oorspronkelijke vorm en uitstraling van het houten element behouden blijven.
 3. Met een houtrotvuller repareer je het beschadigde houtwerk eenvoudig en snel , zonder dat je daarvoor diepgaande kennis of ervaring nodig hebt. Het is een gebruiksvriendelijk product dat door zowel professionele klusbedrijven als doe-het-zelvers gebruikt wordt. Je kunt grotere en kleinere reparaties uitvoeren, zonder dat je daarvoor een professional hoeft in te huren. Dit bespaart niet alleen geld, maar geeft ook een gevoel van voldoening en trots wanneer je het zelf hebt gerepareerd.

Houtrot repareren met Houtrotvuller: stappenplan

Met dit pakket repareer je houtrot in jouw kozijnen gemakkelijk. Volg de stappen en bereik een top resultaat:

Stap 1: Het verwijderen van houtrot en omringende plekken is de eerste stap in het reparatieproces. Dit doe je met behulp van een houtrotfrees. Het is van cruciaal belang om alle aangetaste delen te verwijderen om te voorkomen dat het houtrot terugkomt.

Stap 2: Nadat al het houtrot verwijderd is, breng je houtversterker aan op de reparatieplek. Laat dit product 25 minuten intrekken en dep het daarna af.

Stap 3: Vervolgens meng je de twee componenten Houtrotvuller en vul je het gat op met dit mengsel. Gebruik een plamuurmes om de Houtrotvuller aan te brengen en een groter reparatiemes om de reparatie glad te strijken.

Stap 4: Laat de Houtrotvuller ongeveer 4 uur uitharden bij een temperatuur van 20 graden Celsius.

Stap 5: Als de Houtrotvuller volledig is uitgehard, schuur je de reparatieplek lichtjes op en schilder je het houtwerk. Op deze manier ziet het gerepareerde houtwerk er weer als nieuw uit.

unieke eigenschappen

De EAZYFIX Premium Houtrotvuller is dé oplossing voor het opvullen van grote gaten in hout. De unieke 2-in-1 formule biedt duurzaam resultaat dat jarenlang meegaat. Voor gaten kleiner dan een vuist is het voldoende om het gat volledig op te vullen met de Houtrotvuller. Bij grotere gaten kan deze krachtige Houtrotvuller ook gebruikt worden om een nieuw stukje hout te verlijmen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van houtvullers biedt dit product een perfecte balans tussen kwaliteit en eenvoud.

De eigenschappen van de EAZYFIX Houtrotvuller zijn:

 • Verwerkingstijd na mengen: 20-25 minuten
 • Aanbevolen laagdikte: 5-20 mm
 • Uithardingstijd: 4 uur bij 20°C
 • Inhoud: 150 ml (2-op-1 verhouding)
 • Opening van de dop heeft geen invloed op de houdbaarheid
 • Geschikt voor binnen en buiten gebruik
 • Altijd de juiste mengverhouding, vanaf de eerste kneep
 • Uithardingstijd van ongeveer 4 uur

Tip: Voor een optimale hechting van de Houtrotvuller met het hout, behandel het hout eerst met EAZYFIX Houtversterker.

Houtrotvuller

Bekijk de video en ontdek de vuller voor houtrot